Uw specialist in auto-elektriciteit, dieselinjectie, benzinesystemen, tachografen, taximeters, airco en zoveel meer...

Boordapparatuur

Iveka-motometer, tachograaf, tacho-schijven, taximeters, snelheidsbegrenzer, alternatoren, starters, voertuigdiagnosecenter, randapparatuur, Track & Tracesystemen, elektrische storingen, batterijen, verlichting, remmen, filters, bougies, uitlaten, ruitenvegers, Blackboxen, schokdempers, dode hoek camera's en spiegels, GSM, zenders, gevers, airco, tijdsregistratiesystemen, navigatie, ...

Track & trace

Weet dankzij een All-Connects Track & Trace oplossing in één oogopslag waar je voertuigen, machines en medewerkers zich bevinden en plan op die manier snel en correct een interventie in. De meest eenvoudige uitvoering van een GPS Track & Trace systeem is een GPS tracker die in een voertuig wordt geplaatst om real-time locatiegegevens te registreren. Deze gegevens worden op hun beurt naar een online applicatie gestuurd waar fleet managers en directie kunnen raadplegen waar een voertuig, werknemer of voorwerp zich bevindt. Naast realtime gegevens registreert de tracker ook historische GPS gegevens via ‘GPS broodkruimels’. Op die manier kan er ook na afloop van de rit gekeken worden waar een voertuig zich op een bepaald tijdstip bevond en welke route er precies gereden werd. Samengevat is het Track & Trace systeem een monitor van de dagelijkse mobiele bedrijfsactiviteiten die objectieve informatie geeft over de al dan niet efficiënte verloop van activiteiten.

Track & Trace

AGR GPS Tracker

All-Connects biedt een telematica-oplossing die zowel de AGR-GPS hardware, de installatie ervan en de communicatie met de server integreert. De communicatie gebeurt tegen een vaste prijs en het systeem garandeert een vlotte uitvoering van je mesttransporten volgens de eisen van de Vlaamse Landmaatschappij.

Alcoholsloten

Ide Service is een erkende dealer om alcoholsloten te kunnen monteren en te ijken. Wij zijn daartoe erkend binnen het omkaderingsprogramma van de overheid en justitie.

Alcoholsloten

Dräger interlock XT
Het Dräger interlock XT alcoholslot wordt ingebouwd in het voertuig en bestaat uit een blaasapparaat met een startonderbreker. Na het uitvoeren van een ademtest voorkomt het alcoholslot dat de bestuurder die te veel alcohol heeft gedronken de motor kan starten. Dit systeem kan gekoppeld worden aan een navitrace systeem. Ide Service kan een pasklare oplossing aanbieden voor deze toepassing.